Gado Gado

Gado Gado

Gado Gado

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1 zakje lontong (kleefrijst)
3 eieren
200 gr sperziebonen,in reepjes
100 gr Chinese kool, in reepjes
150 gr broccoliroosjes
150 gr worteltjes, in reepjes
150 gr taugé
zout
½ komkommer, in plakjes
gebakken emping
gefruite uitjes

Bereiden

Kook de lontong volgens gebruiksaanwijzing gaar in het zakje,laat hem afkoelen en snijd hem in blokjes. Kook de eieren in circa 8 minuten hard. Pel ze en snijd ze in partjes. Kook de groenten afzonderlijk in ruim kokend water met zout beetgaar ( sperziebonen 4 à 6 minuten). Overgiet de taugé in een zeef met heet water. Spoel alle groenten na het koken direct af met koud water en laat ze goed uitlekken. Meng de gekookte groenten, blokjes lontong en komkommer luchtig door elkaar. Garneer met partjes ei, emping en gefruite uitjes.
Serveer de pindasaus erbij. Zie(Saos Katjang)pindasaus) Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus